Hvad er Coaching

MLKeyCoaching

Fortrolighed og tavshedspligt

Som ICF Certiferet, følger vi bestemte standarder og overholder etiske regler. Herunder er jeg under din coaching pålagt tavshedspligt. Vægten i coaching kan dermed lægges i den dybe fortrolighed, hvor du i positiv og rolig atmosfære, kan få ro til at finde nøglen i dig selv til at komme videre med indre styrke og balance.

Hvad er coaching?

Vi har alle hørt navnet mange gange, specielt i sportsverdenen. Hvor coachen under eksempelvis en badminton kamp eller tenniskamp, hjælper spilleren, ved at motivere til at bryde det mønster i kampen som spilleren uhensigtsmæssigt er kommet ind i. Principielt er der mange som kan kalde sig coaches, uden måske at have taget en Certificeret uddannelse som Life og Business Coach. Ved en ICF certificeret coach, er du sikker på at etiske regler overholdes, samtidig med vi er uddannet i redskaberne til at hjælpe dig videre.

Kort fortalt er en Life og Business Coaching en fremadrettet proces, som tager udgangspunkt i nuet og kikker fremad.

Dermed er det ikke sagt, at det sagtens kan være en oplevelse fra din fortid, du ønsker coaching på, netop fordi du kan mærke det fylder meget, og dermed forhindrer dig i at blive den bedste udgave af dig selv fra nu af og fremad.


Det er også muligt du står i en situation lige nu og her, som du har svært ved at motivere dig selv til at tage en beslutning om – hvilken ”dør” skal du vælge at gå ind ad, hvis du har valget mellem 2 ”døre”, hvordan træffer du det rette valg, og finder din indre nøgle til at vælge den rigtige ”dør” for dig?

At stå mellem 2 valg er det værste sted man kan være, fordi det fylder i dine tanker og giver dig lavt selvværd.

  • Det kunne være hårdt arbejdspres, du siger til dig selv at det jo blot er en kort periode og presser dig selv for hårdt.
  • Det kunne være dit karrierevalg
  • Det kunne være du gerne vil tage en samtale med din chef, men frygter for konsekvenserne
  • Det kunne være, du beskylder dig selv for at være skyld i en tabt relation
  • Det kunne være, du ikke kan tage dig sammen til at gå en tur, selvom du godt ved du burde.
  • Det kan være du føler dig ked af det, træt, og kan ikke helt finde ud af hvad det er der gør det.

Life Coaching hjælper og motiverer dig til, at finde ro i dig selv, til enten at slippe din forhindring, eller lære at leve positivt med din forhindring. Life Coaching hjælper dig til at bryde ud af dit gamle mønster og komme videre med dig selv, din karriere eller hvad det er du har brug for at finde ro og positive løsninger omkring.