Særlig sensitiv

Psykoterapi-Kolding v/Psykoterapeut Rikke Davidsen

F

aktisk siger forskningen at 15-20 % af befolkningen er født med en øget sensitivitet og at dette er gældende for begge køn.

At være særligt sensitiv er et begreb der bruges om mennesker som er født med et mere fintfølende og påvirkeligt nervesystem end flertallet. Det vil sige at man påvirkes i større grad af de oplevelser og stimuleringer man udsættes for. Hjernen arbejder simpelthen dybere med de indtryk man får!

Jeg har arbejdet med “Særligt Sensitiv-trækket” de seneste 10 år. Denne øgede følsomhed har mange fordele, specielt når man er i balance i sit liv, men kan også, modsat, være forklaringen på hvorfor man er så urolig og ængstelig, hvorfor følelserne tager magten fra én, hvorfor det er så svært at komme videre eller at “tage sig sammen” når livet føles for uoverskueligt.

Er man særligt sensitiv uden at forholde sig til sin påvirkelighed og uden at være i stand til at passe på sig selv, så er man i større risiko for at udvikle lidelser som blandt andet stress, angst og depression.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde din balance, så du kan mærke din styrke….

Kontakt mig gerne allerede i dag

Send en besked via kontaktformularen så aftaler vi et tidspunkt for en samtale.

Kontakt mig